SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2017.GODINA!!!

Božić, najveći i najradosniji blagdan svakog kršćanina vjernika. To je velika i nama ljudima neshvatljiva tajna neizmjerne veličine Božje ljubavi, kada Bog daje svoga jedinorođenoga Sina Isusa Krista da se žrtvuje za spas čitavoga svijeta.

Bog u svojoj neizmjernoj veličini postaje najsiromašniji među najsiromašnijima, dolazi na ovaj svijet u poniznosti, za njega nema mjesta u gostionici, nego u štalici, da svojom poniznošću uništi našu oholost.

pater Antun Cvek

 

Dragi korisnici, volonteri, podupiratelji, duhovnici, dobrotvori i zaposlenici!

U godini koja je na izmaku članovi naše udruge učinili su mnogo dobrih djela, pružili ljubav i pomoć mnogim siromašnima, bolesnima i nemoćnima.  Za sve učinjeno tijekom godine zahvaljujem se Dragom Bogu i svima vama koji ste za nas molili, darovali svoje znanje, slobodno vrijeme, pomagali nam materijalno i financijski. Hvala pateru Cveku i pateru Zdravku koji su nas u svemu duhovno podupirali i molili se s nama. Hvala našim zaposlenicima, a najviše vama volonteri jer ste nosioci svih aktivnosti u udruzi. Veliko hvala našim bolesnicima i nemoćnima koji su nas primili u svoje domove, dijelili s nama svoje brige i boli te nam dopustili da im pomognemo. Neka vam Dragi Bog udijeli snagu i strpljenje u vašoj bolesti i nemoći a mi ćemo vam i dalje s ljubavlju pomagati.

Svima vama želim da se ovog Božića rodi ljubav u vašim srcima i ispuni vas mir. Neka vas u Novoj Godini vodi, brani i jača Duh Sveti, štiti Srce Isusovo i Srce Marijino i prati ljubav Božja.

Ana Kekez, predsjednica